Amazon Női Fitness Terem & Csoki Szoli Stúdió

VIBRÁCIÓS TRAINING

Professzionális Hyperviber vibrációs tréner a legigényesebb felhasználóknak.Egy Hypervibe gép a kíméletes kezdést és a stimuláció fokozatos emelését teszi lehetővé az ön számára azokban a testhelyzetekben, amelyek nem erőltetik meg vagy okoznak sérülést az ízületeiben.
Intenzív mozgás során az izmaira, az idegeire és a csontjaira ható ingerek a testét az erősödésre ösztönzik. A reflexek stimulálásával és a testére ható gravitációs terhelés növelésével a teljes testvibrációs edzés egy módszer arra, hogy ezeket az ingereket felerősítse, azonban a saját tudatos erőfeszítéseinek a növelése nélkül. A hagyományos testgyakorlással ellentétben a mozgások legnagyobb részét a teljes testvibrációs gép végzi, tehát önnek nem kell ugrálnia vagy a nehezen felvehető testhelyzetek és műveletsorok mesterének lennie. Az izmok automatikusan aktiválódnak egy szórakoztató és jó érzést keltő edzés során!


A vibrációs gépünkön végzett testedzés biztonságosan fokozhatja az izomerőt, az izomtónust, a keringést*, a csontsűrűséget*, a hajlékonyságot és az egyensúlyt.

" 10 perc "

Képzelje el, hogy 10000 izomösszehúzódást hajt végre mindössze 10 perc alatt. A Hypervibe gép ebből a szempontból egyedülálló, mivel a kíméletes 1G-től egészen a 17G, vagyis a Föld gravitációs ereje 17-szeresének megfelelő gravitációs terhelés leadására képes. Bemelegíthet, edzhet és egy masszázst is kaphat mindössze 10 perc alatt.

Azt tudtad,

a hozzánk látogató bérletes, napijegyes vendégeink igénybe vehetik a fitness iparban is újdonságnak számító vibrációs gépünket.


A Hypervibe vibrációs gép fő előnyei:

Segítségével gyorsan és effektíven formálhatja testét, ugyanakkor segít a testsúly csökkentésében is

A vibráció a torna hatását akár háromszorosára is növelheti

A speciális masszázs alátét az adhéziós mintával javítja a vérkeringést, lazítja és masszírozza lábait, karját, hátát stb...

Segíti a gyors regenerálódást fizikai megterhelés, torna vagy sport után

Tökéletes bemelegítő az edzés kezdetén vagy ellazító a végén. Ajánlott futóknak, kerékpárosoknak, síelőknek stb. ...

Reuma, valamint más csontokkal és izületekkel kapcsolatos betegségek gyógyításához ajánlott a vibrációs tréner (orvossal való konzultáció mindenképpen ajánlott)

Hatásos az izületek és csontok fájdalmának kezelésében

A vibrációs tréner javítja az egyensúlyérzéket és a koordinációs készséget

Segíti a vérkeringést, harcol a stressz és a depresszió ellen, növeli a növekedéshormon termelését