Csoki Szoli,
nem csak nőknek!

SZOLÁRIUM

Páratlan barnítóerő leégés nélkül, egészségesen

Minden idők leghatékonyabb szoláriumcsövei

Tökéletes mogyoró-, majd csoki barna bőrszínt kölcsönöznek bőrének. A nap barnításához hasonlító barnítóerő természetes, csak a napozásra jellemző szín elérését teszi lehetővé, s mindezt ellenőrzött biztonságos napozás keretében. Szoláriumban eddig nem ismert barnítóerő, mely már heti 3x6, vagy bőrtípustól függően heti 2x12 perc használattal is gyönyörű mélybarna színt eredményez a bőrön!

Szolárium kozmetikumok nagy választékban kaphatóak

Gépeink a mélybarnító Chocolate Brown, illetve a bőr fiatalságát megőrző collagén csövekkel rendelkeznek.

Árak Fitt & Szoli bár

Az egyetlen és legfontosabb dolog: a mértékletesség.

Ha túlzásba viszitek a szolizást leéghettek, ami köztudottan nem egészséges. Semmi mást nem kell tennetek csak megfelelő szoláriumozási időt választani a szoliban. Ezt úgy tudjátok biztonságosan beállítani, ha tudjátok mikor szoliztatok vagy napoztatok utoljára? Ha 3 hétnél régebben az olyan mintha előröl kezdenétek a barnaság építését. Így maximum 6 percet szolizzatok! (ezek a számok a csokicsövekre vannak beállítva, de abból nem lesz baj, ha minden más esetben is betartjátok) Ezt nagyon egyszerűen meg tudjátok állapítani, de fontos be is tartani. Az esztétikus bőrszín elérése lassú folyamat, legalább is lassabb mint gondoljátok, így mindenképpen szükség van a türelmetekre. Ne akarjátok a folyamatot, sem hosszabb szolizási időkkel sem sűrűbb szolizással befolyásolni, mert nem lehet. A leégést minden esetben el kell kerülni, mert tudjátok csak az ésszerű mértékű szoláriumozás egészséges!

Tanácsok a szoláriumgép használatához

 • A szolárium gép használata előtt, kérjük vegye figyelembe, a barnulásra vonatkozó utasításokat, és az ott megfogalmazott tanácsokat.
 • A szolárium gépet, csak 16 éven felüli, és II-IV. bőrtípussal rendelkező személyek használhatják. A 16. életévét be nem töltött, illetve az I-es bőrtípussal rendelkező személy részére a szolárium gép használata nem javasolt.
 • A barnító kúra első napja után, legalább egy napig ne használja a szoláriumot! Ha nem lépnek fel nemkívánatos bőr reakciók akkor folytathatja a kúrát.
 • Ügyeljen arra, hogy egy nap csak egyszer napozzon, és ne tegyen különbséget, a kinti és a benti napozás között! A bőre sem teszi.
 • Bizonyos gyógyszerek, és kozmetikumok olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek a napfürdővel kombinálva nemkívánatos reakciókat válthatnak ki. (pl. szulfonamid, nalidixin-sav, phenothiazinek, pézsmaolaj, eozin, stb.)
 • A kozmetikai termékek – parfümök és sminkek – az ultraibolya fénnyel kombinálva bőrirritációt okozhatnak. Ügyeljen arra hogy a szolárium gépet, csak megtisztított bőrrel használja. Ajánlatos a gép használata előtt legalább egy órával a bőrt megtisztítani!
 • A szolárium használatának idején ne használjon naptejet, napolajat, vagy önbarnító szereket, mert ezek befolyásolhatják a barnulás idejét. Napozókúra idején ne használjon barnító tablettákat, mert megnövelheti a bőrirritációt, és a leégés kockázatát.
 • A napozás időtartama alatt ne viseljen ékszert!
 • Ha a szolárium használata során a bőr piros lesz, és feszül, valószínűleg leégett a bőr. Mindaddig, amíg ez el nem múlik, nem szabad új barnító kúrát venni.
 • Ha a barnító kúra által bekövetkezett panaszok, rövid időn belül nem múlnak el, keresse fel orvosát!
 • Minden alkalommal, használjanak speciális védőszemüveget! A közvetlenül a szembe jutó UV-fény szembetegségeket (hóvakság, hályog, kötő- és szaruhártya-gyulladás) okozhat!

Szolárium árak


1 zseton=3 perc

320Ft

20 zsetonos bérlet

5.800Ft

40 zsetonos bérlet

11.200Ft