Amazon Női Fitness Terem & Csoki Szoli Stúdió

Üdvözöllek benneteket!

Szakács Gyöngyi vagyok, az Amazon női fitness alapító tagja s egyben vezetője.

Szeretném egy kicsit a terem nyitásának történetét bemutatni. 1983 óta űzöm a fitnesz sportágat. Én egy pinceklubban kezdtem, Fehérvár akkori első termében, ahol a legegyszerűbben berendezett gépeken, de mégis jó hangulatban gyúrtuk a „vasakat”. Meg is volt az eredménye, következő években már versenyeken indultam, ahol a Magyar Bajnokság bronz érméig jutottam el.

Termünk 1999.október 04-én nyitotta meg kapuit a hölgyek előtt, melyet nagy várakozás előzött meg.. Az ok a berendezés minőségében, valamint az újdonságokban volt keresendő. Mivel én is NŐ vagyok, valamint a sportmúltamból adódóan mindenképp profi, speciálisan nők részére összeállított, a kényes pontokra különös tekintettel koncentráló fitnesz gépparkot álmodtam meg! Nagy büszkeségem, hogy Fehérváron először mi nyitottunk az akkori igényeknek, és elvárásoknak megfelelő minőségi berendezésekkel ellátott termet.

Vendégeinkkel megismertettük, megszerettettük az új gépek használatát, s pár hónap után tapasztalhatták, hogy igen, ez az a sport, amivel úgy formálhatják alakjukat, ahogyan csak szeretnék. Próbáltunk egy nagyon „nőcis” termet csinálni, így helyet kapott termünkben az infraszauna, és különböző testfogyasztó kezelések fajtái is. A szoláriumgépekben is már csak 6-8 percet kellett tölteni alkalmanként, a régi 30’ gépekhez képest.

Tehát,ha kíváncsi vagy egy olyan konditeremre, ahol senki nem nézi a súlyod, korod, vagy hogy mackó nadrágban edzel-e, akkor látogass el hozzánk! Szeretettel várunk családias hangulatú, felújított termünkbe, melyet kizárólag hölgyek részére alakítottunk ki! Fitneszbérletekhez- napijegyekhez ajándékba adjuk Új vibrációs gépeink használatát.

MUNKATÁRSAINK

Velük biztosan találkozni fog nálunk

Erika

Teremedző, recepciós


Gyöngyvér

Teremvezető, recepciós


Zsupi

Személyi edző


Viki

Recepciós, teremedző