Amazon Női Fitness Terem & Csoki Szoli Stúdió

CARDIO TEREM

A fittség jóval többet jelent, mint az egészséget jelentő alapállapot.

A fittségre törekvő személy teljesítőképességének tudatos fejlesztését határozza meg. A fitt egyén egészsége nehezebben támadható meg. Cardio gépeink előnyei, hogy 14 éves kortól 99 éves korig mindenki használhatja, hisz a gépek beállítását személye szabva kortól és edzettségi szinttől függően végezzük.

A különböző cardio gépeink használatával hatékony zsírégetést, alakformálást tudsz elérni, továbbá segít a feszültségek levezetésében.

További előnyök:

Zsírégetés, cellulit kezelés

Keringési rendszer fejlesztése

Javuló állóképesség

Csökkenő vérnyomás

Növekvő tüdőkapacitás

Immunrendszer erősítése

Cardio gépparkunk:

Life Fitness futópad

A világszínvonalú Life Fitness futópadok egyszerűen tökéletesek! Mindenre gondoltak amikor ezen gépek új generációját megtervezték. Tervezésük során a kényelmet és a hatékonyságot tartottál szem előtt. Bármi legyen is az igényed a life fitness tud annak megfelelő programot kínálni!

Teremkerékpár

A teremkerékpár a legelterjedtebb cardio gépek egyike. Fitness vagy rehabilitációs céllal egyaránt használható, melyet széles körben alkalmaznak.

Steppgép

A lépcsőzőgép vagy steppgép a lépcsőn való közlekedést imitálja. Lépcsőzővel hatékonyan égetheted el a kalóriákat és a problémás területeket dolgozza meg, elsősorban a far és a combizmokat. Használata erőteljesen átdolgozza az alsótest izomzatát, mint a vádli, a négyfejű combizom, a lábbicepsz és a far izmai.

SUMMIT TRAINER

A legmodernebb fejlesztésű, emelkedő edzésterhelést létrehozó cardio berendezés.

A forradalmian Új Summit Trainer legtökéletesebb és leghatásosabb módon ötvözi a lépcső mozgás, hegymászás, valamint az ellipszisjárón történő edzés legkedvezőbb tulajdonságait, melynek köszönhetően a Summit Trainer minden felhasználó számára egy teljesen új, még ismeretlen kihívást tud biztosítani.

A summit emelkedő edzésen rendkívül változatos edzésvariációk állnak vendégeink rendelkezésére. 5 olyan speciális edzési pozíciót fejlesztettek ki, amivel kortól függetlenül, a kezdő edzéstől egészen a profi, élsportolói edzésig rendkívül hatásos, motiváló programot lehet biztosítani a felhasználók számára. Adott a lehetőség, hogy a kar- és a lábmunkát akár egymástól teljesen külön lehet választani, de mivel a Summit Trainer esetében egy nagyon pontosan egymáshoz hangolt kar- és pedálműködésről beszélünk, ezért fokozottan magas edzésintenzitás érhető el a kar- és a lábmunka összekapcsolásával valamint a toló-húzó mozdulatok szinkronba hozásával.

summit trainer

A természetes mozgásokból álló emelkedő trénink folyamatos megszakítás nélküli cardio fittségi szintet fejlesztő edzéslehetőséget biztosít miközben minden izomcsoportot hatásosan megmozgat. A Summit Trainer-en végzett rövid, gyors lépdelések és hosszú, kitörés jellegű lépések hatékonyan fejlesztik a comb-, far- és csípő izmokat.